הקינוח הבסיסי ביותר, גלידה, קיבל משמעות שונה מאד בעשור האחרון כאשר עשרות אלפים שפים מרחבי העולם שדרגו, שינו, גוונו, הוסיפו, הורידו, הפחיתו, העלו, עשו דיאט, עשו עתיר קלוריות..אך לא משנה שום דבר.
קינוח בסיסי ונפלא זה נשאר טעים ומרענן גם כשהוא אך ורק הבסיס, שמנת וחלב בלבד ללא שום שינויים ושדרוגים.
הגרסה היותר דיאטטית של הקינוח היא פרוזן יוגורט כאשר לוקחים יוגורטים והופכים אותם לקינוח מרענן בשילוב של פירות ושאר סוגי שוקולד בהתאם לבקשת הלקוח.
גלידה נחשבת ללהיט לא רק בארצות חמות אלא גם בארצות קרות, עוגות גדליה מוקפאות, "גלידות חמות" שהן בלמעשה קינוח בתוך גביע גלידה אך לא קינוח קר, שוקו עם גלידה, קפה עם גלידה, עוגיות גלידה, ארטיקים שונים ולמעשה, ישנם אינספור סוגים ורעיונות לגלידה.
כל מה שצריך לעשות הוא רק לבחור, גלידה לילדים או למבוגרים, הבחירה היא אינסופית.
בתיאבון.